MARIN

New Faculty Orientation

Tuesday, January 17, 2023 10am to 1pm Academic Center, Room 103 (10am to 12:15pm) and Room 114 (12:15pm to 1pm) Lunch will be provided

Торіс	Time	Presenter(s)
Welcome and Introductions	5 minutes	Cara Kreit, Faculty Professional Development Faculty Facilitator David Wain Coon, Superintendent/President Jonathan Eldridge, Assistant Superintendent/SVP of Student Learning & Services Cari Torres, AVP of Instruction
UPM Introduction	5 minutes	Patrick Kelly, UPM President
Agenda / Introductions	10:15-10:30	Cara Kreit / Cari Torres
Enrollment Services	20 minutes 10:30-10:50	Jon Horinek, Dean of Enrollment Services (Add codes, roster management, waitlists, financial aid)
MyCOM Portal/Handbook	15 minutes 10:50-11:05	Maria Coulson, Academic Senate President (Overview of Academic Senate, faculty handbook highlights, course syllabi)
Student Learning Outcomes (SLOs)	10 minutes 11:05-11:15	Logan Wood, SLOAC Coordinator
Student Accessibility and Psychological Services	15 minutes 11:15-11:30	Stormy Miller, Director of Student Accessibility Services (Student accommodations and mental health support)
Student Services	15 minutes 11:30-11:45	Marco Cantua Alvarez, Student Conduct and Community Standards Coordinator (Classroom management, COM Cares)
Library Overview	10 minutes 11:45-11:55	Sarah Frye and David Patterson, Librarians
Lunch break and Photos	15 minutes 11:55 -12:10	Roger Dormann
Online Instruction Support	40 minutes	Stacey Lince, Instructional Designer
Overview	12:10-12:50	(Canvas)
Closing / Next Steps	12:50-1:00	Cara Kreit / Cari Torres